2008. április 19., szombat

Éppen aktuális…


2008. április 19.

Hat év után is még mindig!


Rohadtul bánt az az átkozott eggyes szám.


2008. április 5.

10.000.


2007. aug. 3. óta ma sikeült megalkotnom a 10.000. fénykpemet. :)

ujjjjéééé...





2008. április

Interjú-interjú hátán, pedig nem is vagyok riporter…

Rég jártam már állásinterjúkra, rég elszoktam ezektől a borzalmasan kínos, megalázó

pillanatoktól. Rég éreztem már kevésbé kevésnek magam, mint ahogy ezek az interjúk kihoznak magamból. Rég csináltam már 200 kérdéses teszteket. Rég volt már….nagyon rég…

És nagyon nem szeretnék újra belejönni.



2008. április

Dolgozni akaró-szerető lány dolgozóját keresi.

Ahogy legkedvesebb magyar színésznőm, legkedvesebb darabjában alakított személye, Kéki Kata mondotta volt….AGGGGYYÁÁÁNEKEMMUNKÁÁÁT!



2008. március

MMMUNKAAAHELY és mmmmunka, hej


SOSETÖBBETNEMSZERETEMMEGENNYIREAMUNKAHELYEMET,ÉSAZAZTKÖRÜLVEVŐKÖRNYEZETET.

ÁMEN!




2008. április 11.

A Költészet napja


„bizonyos emberek,

eszmék, helyzetek,

melyek életedhez, jellemedhez,

világi és szellemi sorsodhoz tartoznak,

állandóan útban vannak feléd.”

Meglehet azért ejt késhegynyi sérelmet poéta lelkemen a tény, hogy a Költészet napján mindenki tudja azt, hogy József Attila születésnapja, mert nem kedvelem túlzottan az Úr irodalmát, de tény a tény, s ezen nem változtat semmi. Azt gondolom nem sokan tudják, hogy Márai Sándor szintén ezen a napon látta meg a napvilágot 1900-ban.

Pedig…..



2008. április 5.

10 éves a csipetcsapat.


Ennek örömére RETRO buliztunk a 80’-as években. Juhhhujjjj micccsoda buli volt…. Még szó esik róla, az biztos. Varcsi után, indulhat a buli ezerrel. Ez volt a jelszó. A Buli meg is volt. És láss csodát világ… Péteren rajta maradt minden ruha az utolsó szálig. S bár a pucér foci most nem hozta osztatlan sikerét mint előtte, az új arcok azért mellbedobással győztek. S míg legleglegLevim ajkát érintették más férfiajkak, mint egyetlenegy Páromé is…aki nem mellesleg a legmelegebb szerelését hozta…egy forrónacit…J a női édesek is össze-össze értek. Di megint bombázó volt. A lányok mind beöltöztek az adott idő menő cuccaiba, s úgy hódították a férfiszíveket. Hosszsú-hossszú sorokban írhatnám le Prímásunk mimindenre vetemedett volna, ha valaki kéri tőle, s, hogy Gabó még most is azon a csókon morfondíroik. hajhhhhhhhh…micsoda buli volt.





2008. március 15.

Március 15.


Nagy magyar emberhez méltón igénylem a nagy magyar ünnepek méltó megülését. Ez azonban most elmaradni látszott….

Megszoktam, hogy még iskolás időmben már 15-e előtt jó pár nappal, háromrét hajlott idős nénik-bácsik, önnön kezükkel készített kokárdákat árulnak úton-útfélen. És megszoktam a buszokon, házakon lobogó lobogókat.

És most?

Mi van most?

Március 15-ére mindössze az hívta fel az emberek figyelmét, hogy ha belenéztek a naptárba piros betűs volt a szombat.

Én igazán nagyon sajnálom, hogy a nemzeti ünnepeinkből annyi maradt csak meg, hogy az pártok egymás között vívnak ki, hol, milyen össznépi ÉNVAGYOKAJOBBANMEGMONDÓ gyűlést hívjon össze.

Én értem, hogy nem attól vagyok magyar, hogy viselem legalább ezen a napon a kokárdát, de miért ne mutathatnám meg legalább ezzel, hogy IGEN! Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok! És sajnálom, hogy ebben a pocsék országban másnak nem jut eszébe ez.

Igazából nem lepődnék meg azon sem, ha egy következő nemzeti ünnepünkön, már csak a számlát nyújtanák be.. de pl a tűzijáték elmaradna…

2008. március 8.

Nőnap


Hehhhh…..ezerfele látok szaladgálni egésznap rózsával, csokrokkal, meglepetés szatyrokkal hős fiatalembereket. MERT, MA NŐNAP VAN!

S bár tegnap ugyan ez a nő aki ma persze sokkal NŐBB ugyanúgy letette a vacsorát az asztalra, ugyanúgy ledolgozta előtte a maga 8 óráját a munkahelyén, ugyanúgy helytállt az életben, ugyanolyan vonzó, bombázó nő volt, de ma….. ma van. Hiszen mint Valentín napon is. Csak egy napon szeretünk, csak egy napon nő a nő, és csak egy napon anya az anya. Amikor éppen napja van.

2008.február. 26.

Szülinapos


Ma pontosan 1éves a keresztfiam.

Hát nem csodás kor az övé?!?! J

1 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.