2010. február 26., péntek

Segítséget kérek.

A következő képeken néhány olyan ember látható akik megrövidítettek a kolleganőimet és engem több 10.000 forinttal. Ugyanis azt gondolták, hogy joguk van besétálni az üzletbe és zsebre tenni amit érnek. Szeretném megkérni a kedves olvasó közönségemet, hogy ha felismerik valamelyik embert a képeken kérem keressenek fel emailen a fod.anita@gmail.com címen vagy itt a blogon.




A maglódi auchan butikjaiban dorbézoltak jó kedvükben, úgy véljük a környékbeli települések valamelyikéről (maglód, ecser, gyömrő, pécel, vecsés, üllő vagy a XVII. kerület) jöhettek.

A második képen látható fiatalember ismertető jele, hogy a tarkója jobb oldalán van egy fehér folt.

Úgy gondolom, hogy ők nem megélhetési bűnözők, mert azok zsömlét lopnak, nem pedig több ezer forint értékben újságot.


Ha nem is tudjuk meg kik ők, remélem eléggé megszégyenítő így felkerülni az internetre ahhoz, hogy többet a lábukat be ne tegyék az üzletbe. És bár elkeserít, hogy senki nem fogja nekem vissza adni azokat a forintokat amiket ezek az emberek pofátlanul ki vettek a pénztárcámból, de remélem így mások figyelmét is fel tudtam hívni ezekre az arcokra.

Senkinek nincs joga elvenni a másét. És elvárom, hogy amíg én nem lopok mástól, más se tegye ezt velem szemben.


A segítséget előre is köszönöm, és ha alkalmatok nyílik minnél több felületre feltenni ezeket a képeket nagyon hálás leszek. Hogy aki csak látja ezeket az emberek vesse meg őket. Mert a szegénység nem szégyen, de lopni az. És bűn.

1 megjegyzés:

alliteracio írta...

AZANNYUKAAAT!!! :o ----grrrrr----
És meglettek legalább a rohadékok??????? :(